ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

YOGA

ΕΙΣΠΝΟΗ, ΕΚΠΝΟΗ

Η Kamari Blue Ride επεκτείνει τις δραστηριότητές  της παρέχοντας μαθήματα SUP yoga για αρχάριους που απευθύνονται σε όλες και όλους. Η πιστοποιημένη yoga instructor μας, η Μαρία, οδηγεί μικρά γκρουπ των 8 ατόμων σε ένα ιαματικό ταξίδι πάνω σε «πλωτό χαλί».

Αν θέλετε να δοκιμάσετε SUP yoga για πρώτη φορά, να ανανεώσετε την κλασική άσκηση yoga ή να εμπλουτίσετε την καθημερινή σας ρουτίνα, η Kamari Blue Ride προσφέρει ευέλικτες συνεδρίες του δημοφιλούς και υβριδικού αυτού είδους yoga με μοναδικά οφέλη για το σώμα και τον νου.

Τα μαθήματα, που γίνονται πάνω στο νερό, συνδυάζουν τις θεραπευτικές ιδιότητες της φύσης με την αναζωογονητική δύναμη της yoga. Νωρίς το πρωί ή με τη δύση του ηλίου, η παραλία της Αγίας Φωτεινής μετατρέπεται σε ένα μαγευτικό τοπίο που θυμίζει ατάραχη λίμνη. Αυτές είναι και οι καταλληλότερες ώρες για να ισορροπήσετε πάνω στις φουσκωτές σανίδες και ν’ αρχίσετε να εστιάζετε στη στιγμή.

red-wave

Για ενοικίαση εξοπλισμού και πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα SUP yoga, στείλτε μας το μήνυμά σας ή ελάτε να μας βρείτε καθημερινά στην παραλία της Αγίας Φωτεινής.