ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

divider-white

CANOE /
KAYAK

ΠΛΕΟΝΤΑΣ
ΣΕ ΑΤΑΡΑΧΑ
ΝΕΡΑ

Απολαύστε το νερό ενώ γυμνάζεστε πάνω στις ειδικές RTM canoe-kayak σανίδες μας. Δυναμώστε τα χέρια σας, ενεργοποιείστε το σώμα σας, και γίνετε ένα με τη φύση καθώς διασχίζετε την παραλία της Αγίας Φωτεινής, η οποία παρέχει ιδανικές καιρικές συνθήκες κι ένα ασφαλές περιβάλλον για κωπηλασία, προστατευμένο από κύματα και θαλάσσια ρεύματα.

Από την Αγία Φωτεινή, μπορείτε επίσης να περάσετε στη γειτονική παραλία της Καλικατσού στα βόρεια, η οποία δεν είναι προσβάσιμη με αμάξι, ή να κατευθυνθείτε νότια προς τη Μονολιά. Οι πιο προχωρημένοι, μπορείτε να κινηθείτε ακόμα πιο βόρεια, μέχρι τα Κεραμεία, ένα εντυπωσιακό, εγκαταλελειμμένο βιομηχανικό σύμπλεγμα της δεκαετίας του ‘20 που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα. Το εργοστάσιο αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού και οι ντόπιοι, ακόμα και σήμερα, θυμούνται ιστορίες από τις παλιές, καλές ημέρες.

Με την Kamari Blue Ride, το canoe εκτός από ένα διασκεδαστικό θαλάσσιο σπορ, γίνεται πύλη ανακάλυψης κι εξερεύνησης. Ο Νίκος, επικεφαλής των canoe-kayak της ομάδας μας, θα είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί. Νοικιάστε ένα canoe-kayak σήμερα.

ΚΟΥΠΙ
ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ
ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

SUP

SUP σημαίνει Stand up paddle boarding, ή αλλιώς κωπηλασία πάνω σε σανίδα σε όρθια θέση. Είτε έχετε ακούσει γι’ αυτήν τη δημοφιλή δραστηριότητα είτε όχι, τώρα η Kamari Blue Ride σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα διαφορετικά είδη αυτού του ασφαλούς αθλήματος που είναι για όλους, και αρχάριους και προχωρημένους.

Ενοικιάστε μια από τις άριστης ποιότητας σανίδες μας και διασχίστε απολαυστικά τα απάνεμα νερά της Αγίας Φωτεινής και των γειτονικών παραλιών, της Καλικατσού και της Μονολιάς. Για εκείνες κι εκείνους που αγαπούν την περιπέτεια, καιρού επιτρέποντος, δοκιμάστε να πλεύσετε με τη φορά του ανέμου (downwind) κι ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Επιπλέον, οργανωμένα SUP crossings είναι διαθέσιμα για μικρά γκρουπ από προχωρημένους surfers. Κάντε κουπί μέχρι το παραθαλάσσιο χωριό του Καταρράκτη και ξαποστάστε σε μια από τις γραφικές, παραθαλάσσιες ψαροταβέρνες, ή φτάστε μέχρι την παραλία της Βοκαριάς με τα πεντακάθαρα, γαλάζια νερά. Το σωστικό μας σκάφος θα σας ακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας και η επιστροφή μπορεί να γίνει με δικό μας όχημα που θα σας μεταφέρει πίσω στην παραλία της Αγίας Φωτεινής.

Απ’ το πρωί ως το βράδυ, νοικιάστε μια από τις ειδικά κατασκευασμένες σανίδες μας από την καινοτόμα Ελληνική εταιρεία Cohete, και γίνετε μέρος της δυναμικής κοινότητας των surfers.