ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

divider-white

ΜΙΑ ΚΥΚΛΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ανεβείτε στα ποδήλατά μας και πάρτε μέρος σε μια βόλτα γεμάτη χρώματα στον παραμυθένιο Κάμπο. Όπως αποκαλύπτει το ίδιο το όνομα της περιοχής, ο Κάμπος είναι σαν ένα ταξίδι στον χρόνο χάρη στα παλιά κι επιβλητικά αρχοντικά, τα μυροβόλα περιβόλια και τους κήπους με τα εσπεριδοειδή. 

Ο Ευρυσθέας, ένας ντόπιος κι έμπειρος ποδηλάτης που γνωρίζει καλά κάθε γωνιά και κάθε σοκάκι του Κάμπου, θα είναι ο οδηγός σας σε μια μοναδικά σχεδιασμένη κυκλική διαδρομή οχτώ χιλιομέτρων με ενδιάμεσες στάσεις για να απολαύσετε τους πετρόχτιστους μαντρότοιχους των κτημάτων, τις στολισμένες στέρνες, τις βοτσαλωτές αυλές, τα μεσαιωνικά σπίτια και τους ανθισμένους πορτοκαλεώνες. Η διαδρομή ξεκινάει και ολοκληρώνεται στο καφέ Περιβόλι (πρώην Μουσείο Citrus), όπου μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση και να δοκιμάσετε σπιτικές λιχουδιές. Θα περάσουμε επίσης από το Argentikon Luxury Hotel, μια πέτρινη βίλλα  του 14ου αιώνα περιστοιχισμένη από εσπεριδοειδή, όπου θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε. Το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Φακά με τις χαραγμένες τοιχογραφίες, που βρίσκεται κρυμμένο στο πυκνό πευκόδασος, είναι επίσης στον δρόμο μας.

blue-wave

Στις βόλτες με ποδήλατο της Kamari Blue Ride μπορούν να συμμετάσχουν έως και 8 άτομα. Η διάρκειά τους φτάνει τη μιάμιση ώρα ανάλογα με την ταχύτητα και το επίπεδο των συμμετεχόντων. Ο Κάμπος εκτείνεται σε μια επίπεδη πεδιάδα κι έχει δροσερό κλίμα το καλοκαίρι χάρη στα ολάνθιστα περιβόλια, κάτι που τον καθιστά κατάλληλο ποδηλατικό προορισμό για ενδιαφερόμενους όλων των επιπέδων.